7,07,2024'ten 17,07,24'e kadar Sukhum'da dinlendik.Sukhum'daki tüm pişmiş restoranlar geçti, ancak her akşam bacaklar Apatshu Anasyp'e getirildi. Yerel renkte güzel iç mekan, arkadaş canlısı ve yardımsever, misafirperver personel, kızlar ve erkekler garsonlar mümkün olduğunca çabuk ve saygılı bir şekilde% 100 geri dönüşle çalışıyorlar.Ve yemek..... Bu ilahi.Kebap, lezzetin ince bir çizgisini hazırlayan bir kişide şıktır, her şey ölçülü, tuz ve baharatlarla ve etin pişmesiyle, Abhazca sebzeli sıcak bir tavada et genellikle bir şeydir. Peki, feijoa ve ev yapımı limonata kompostosu uçacak. Akşam yemeğini sadece burada yediler, iki kişilik akşam yemeği için ortalama çek, 5-6 çeşit akşam yemeği için 1500 ile 2200 arasında değişiyordu.Ayrıldık, daha doğrusu topuzlarla masadan dışarı çıktık.% 1000 ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Harika bir yer! Hak edilen 5👍🏻 sıcak atmosfer, rahatlık, ilginç iç mekan! Hizmet birinci sınıf! Kahvaltıya gittik ve akşam yemeğine buraya döndük ve yemeklerin seçilmesine yardım eden, geleneksel Abhaz yemeklerini nasıl düzgün bir şekilde yiyeceğini öğreten bu Zarian'a büyük bir teşekkür geldi! Kalemlerle Hominy, sonra fasulye sosunda ve bu da sığır eti sarsıntılı (ayrıca test için kurutulmuş domuz eti sipariş ettiler, yağlı değildi, şıktı) .....mmmmm.... Yemekler birinci sınıf! Ve yazarken feijoa'dan komposto akıyordu! 🤭 Kesinlikle ziyaret etmeniz gerekiyor
24 Ağustos ayının sonunda burada kahvaltı yaptık, akşam yemeği yedik ve diğer favorilerimi kutladılar. Her zaman hızlı, lezzetli ve hepsini yemeyi bırakmak imkansızdır.
Tatil köylerini uyaracak tek şey, derin danslara kadar oyalanmamaktır - yerel jigitler bazen misafirperverlik sınırlarını kaybederler, bu, bu lezzetli yeri ziyaret etmenin iyi izlenimini bozabilir.
Daha önce buraya gitmiştik: 01/03/24 En çok gülümseyen salon, canlı bir ocakla oldu. Lezzetli yediler, çabucak servis ettiler. Bahşişler faturaya dahildir. Sadece hava - nem- üzüldü, canlı ateşin sıcaklığıyla telafi edildi.