Güzel bir yer, 20 kişi oturduk, çılgınca yedik! Her birinden sadece 1500'e, çok lezzetli, taze ve ilginç bir yuvarlak masa olan "tamburu çevirin"🤣 en kötüsünü bekliyordu, ama sonunda gerçekten çok iyi dans ettiler)) müzik bazen satın almak için çok özel olarak ayarlanmazlar. Genel olarak çok iyi!
Bir yıl önce, mutfaktan ve ziyaretçilere karşı tutumumuzdan zevkimizin sınırı yoktu. Bu yıl mutfağa ve salonun çalışanlarına, özellikle kasaya bir şeyler oldu. Kasım ayında, uygulama aracılığıyla akşam yemeği sipariş ettiler ve her şey harikaydı. Çevrimiçi ödeme yapıldıktan sonraki bir dakika içinde bizi aradılar ve 20 dakika sonra siparişi alabileceğimizi bildirdiler. Sonrasında 6 Aralık'ta şenlikli bir akşam yemeği sipariş ettiler ve çok hayal kırıklığına uğradılar. Sipariş çevrimiçi olarak ödendi, ancak kimse aramadı ve siparişin kabul edildiğini bildirmedi. 10 dakika sonra kendimiz aradık ve bize çok fazla sipariş olduğunu bildirdik, bu nedenle restoran çalışanlarının herkesi arayacak zamanı yok. Ama endişelenmeyebiliriz ve 20 dakika sonra gelip siparişi alabiliriz. 30 dakika sonra geldik, burada resepsiyonist çok fazla sipariş olduğunu bildirdi. Bekleyin. Ne kadar bekleyeceğimi belirtmedim. Ne kadar bekleyeceğimi sorduktan sonra mutfağa gittim ve 15 dakika daha beklemem gerektiğini söyledim. Aynı zamanda, bizden sonra gelen iki yemek dağıtım kuryesine ve bir çifte sakince hizmet ettim. 20 dakika daha bekledik. Bize yine hazır olmadığını söylediler. 20 dakika sonra bazı siparişleri çıkardılar ve buzlu pencere pervazına koydular. Görünüşe göre mücadele etmek için. Bunun bizim siparişimiz olup olmadığını tekrar soruyoruz. Hayır, beklediklerini söylüyorlar. 10 dakika sonra, salonda oturan Çinli kız dayanamadı ve yine de pencerenin yanında soğuyan siparişlerin çeklerine bakmaya karar verdi. Ve mucize oldu! Siparişimiz oradaydı, ancak dökme demir üzerindeki iki yemeğin zaten umutsuzca soğuk olduğu ortaya çıktı. Ama asıl mesele bu değil. Hamurdaki kalamar halkalarının neden bu kadar garip göründüğünü uzun zamandır merak ediyorduk, ancak bunun şefin yeni bir yemeği olduğuna karar verdik. Evde, bunların, bağırsaklarında balık ve korkunç derecede kuru bir şeyin zar zor tahmin edildiği aşırı pişmiş kraker olduğu ortaya çıktı. Bir çeşit kalamar mumyası. Dökme demir üzerindeki kuzu eti kesinlikle tuz veya sos ipuçlarından yoksundu ve bu çirkinliği örten sebzeler: soğan, biber ve havuçlar hayatlarında hiç ateş görmediler. Neyi. Bahçedeki gibi. Koçun melemediği için teşekkür ederim. En azından taşımadı. Ve şimdi restoran çalışanlarına soru soruluyor. Neden 700 ve 800 ruble değerindeki yemekler domuzlar için pişiriliyor?
Artık çevrimiçi sipariş vermeyeceğiz ve başkalarına tavsiye etmeyeceğiz. Yerinde sipariş vermek daha iyidir. O zaman en azından sıcak ve hazır bir yemeği bekleme şansı var.
Очень вкусно и не дорого. Можно на вынос. Порции большие одному сложно съесть . Ещё пиво на розлив обалденное. Но есть один минус таракашки бегают в обеденном зале. Так что лучше на вынос.