Yiyecek, içecek açısından her şey çok iyi. Biraz yavaş pişiriyorlar, ama bu küçük bir eksi)
İncelemeyi düzelteceğim. Baranovichlere sık sık gitmiyorum ama her ziyaretimde kesinlikle Yakacak Odunu ziyaret ediyorum. Bu sefer işe yaramadı. Hafta içi öğleden sonra saat birde geldim, hostes / garson / resepsiyonistten (kızın kim olduğunu bilmiyorum) ceketini gardıropta çıkarmamasını istedim (görünmeyecek şekilde dikkatlice katlayacağımı ve sırt çantasıyla kapatacağımı söyledim (ne yazık ki kalabalıktı, bu yüzden onu çıkarırdım)), çünkü ceplerinden bir sürü şeyi kaldıracak hiçbir yer yok, pm'de belgeler reddedildi (kurumun kuralları). Ayrılmak zorunda kaldım. Özellikle salonun her yerinde bir masanın meşgul olduğu ve buraya özel olarak taksiyle geldiğimi hesaba katarsak, biraz sadakatsiz ve kırgındır :)
Üzgünüm, eksi ⭐️
Lezzetli yemekler ve küçük bir bira seçkisi ile rahat bir yer, ama lezzetli! Özellikle zanaatkar şişman! Gletcher nut butter'a çok benzer 👍 Hoş, cevizli bir tat! Ama elbette buna Pub diyemezsiniz. Geç kahvaltılar öğle yemeğinde de mükemmel bir şekilde uçtular!! Doğrudan Shakshuka'ya saygı duyuyorum! Bu yere geri dönmek her zaman güzeldir! Karımla Baranovichi'ye her geliş oraya bakıyoruz
Buranın harika bir mutfağı ve harika personeli olan muhteşem bir yer olduğunu güvenle söyleyebilirim.
Ne yazık ki çok az zaman vardı ve kendimizi sadece ilkiyle sınırlamak zorunda kaldık, ama çorbalar sadece ilahiydi!
Spoiler bırakmamak için açıklamayacağım bile, ama buraya bakıp yerel mutfağı denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Ayrı bir bonus, hafta içi 20.00'den itibaren ve hafta sonları 21.00'den itibaren canlı müziktir.
On yıldız olsaydı, hepsini bir kerede koyardım.