Bu restoranda kurumsal bir parti düzenlediler, bu yüzden bana genişlik ve atmosfer hakkında söyleyecek hiçbir şey yok. Ama mutfağı memnuniyetle kutlayacağım. Çok lezzetli! Ziyafet menüsünün ala kartlardan farklı olduğunu anlıyorum, ancak yemeğin kalitesi tam olarak aynı. Öyleyse, olivier salatası, çok lezzetli ve inanılmaz derecede taze, dili ile! Harika dana yanakları! Peynirler çok değerli, krem peynirli, pestolu ve pişmiş sebzeli bruschetler inanılmaz derecede basit ama çok lezzetli bir yemek.
Limonatalar, hoş bir ekşiliğe sahip narenciye ve frenk üzümü olmak üzere iki versiyonla sunuldu. İşte ikincisinin kuş üzümü o kadar zengin bir tadı vardı ki, limonata değil meyve suyu olduğunu söyleyebilirim. Sığır eti tartarı belki de pek başarılı olmadı, ama bu benim değerlendirmem değil (ben böyle yemiyorum), çok şey bilen biri bunu değerlendirdi))
Genel olarak, restoranda mutfak layık! Tavsiye ederim!
Отличное место! Внутри очень красивая и приятная обстановка. Очень вежливый и приветливый персонал. Везде чисто. Заказы отдают быстро и как же тут вкусно, прям очень. Я всем рекомендую посетить данное место. Ещё вернемся, обязательно.
Ресторан Форум новое местечко для меня. Впервые была, друзья пригласили. Атмосфера, интерьер, еда, всё даже очень и очень. Отдельно по сервису. Очевидно, здесь работают с официантами всерьёз, видна рука мастера. Администратор( не знаю имени, девушка брюнетка с хвостом) виртуозно рулила процессом, я даже залюбовалась. Браво.
Приду ещё. Знакомым скажу.