Karvansaray restoranındaki karşılama yemeği, Moskovalı konukları Azerbaycan'ın ulusal mutfağının ve kültürünün özelliklerini tanıtmayı amaçlıyordu ve bu program en fazla% 100 gerçekleştirildi. Parlak, alacalı, özgün, çevreci. Kutablara, etlere, dolmalara, pilavlara, mevsim meyvelerine, taze otlara ve sebzelere saygılarımızı vererek sadece bol ve lezzetli yemekle kalmadık, aynı zamanda bir grup müzisyenin halk enstrümanları üzerinde performans sergilediği, ateşli bir oryantal dans ve ateşi yutan ve keskin kılıçlarda çıplak ayakla yürüyen bir fakirle özel bir gösteri programına seyirci olduk. Kokulu nargileler iyiydi, sigara içmeyen bayanlar bile denemenin cazibesine karşı koyamadılar. Hizmet seviyedeydi: Garsonlar, grubumuzun 50'den fazla konuğuna avludaki geniş masalarda ve nişlerde bulunan birkaç yerel aileye hızlı ve net bir şekilde hizmet vermeyi başardılar. Sonra Primorsky Bulvarı'nda doyurucu bir geç akşam yemeği yedik. Bakü ile tanışma akşamı çok başarılı oldu. Ve Kervansaray sayesinde şehrin ilk izlenimi çok olumluydu