80'lerin başında SSCB döneminde Kuybyshev'in (Samara) üniversitesinde okudu. Benimle odada iki Kazak yaşıyordu, güzel çocuklar! Guryev'den biri (siyah havyar getirdim), ikincisi Uralsk'tan (sığır yahnisi getirdim). Öyleyse - o günlerde sığır yahnisi Ural yahnisinden daha iyidir! Belgorod'da sattım ve oradan peynir getirdim - Hollandaca, tütsülenmiş vb. Ve peyniri sevmediğim ve yemediğim için Uralsk'tan Galymzhan ile güveçte değiştiler. Peki şimdi ağızda dana yahnisini neye dönüştürdünüz? Onu yemek mümkün değil! Bugün Kazakistan'dan Ürünler mağazasında bir deneme için bir banka 325 grayim aldım - yemek mümkün değil! Ve fiyatı çok yüksek! Bu fiyata mağazadan sığır eti alacağım, pişireceğim ve yemekten zevk alacağım. Ve köpeğiniz bile güveçinizi bitirmedi. SSCB'nin Gost'una geri dönün! Ve sizin için her şey yoluna girecek!
Saygılarımla, Alexander.
Beyler, güveçiniz son zamanlarda neden lezzetli olmadı? Bugün aldılar
' sığır eti', tadı korkunçtu, kokusu da berbattı. Eskiden biz alırdık, her şeyi severdik, şimdi ne olacak?