Ben bir işletme çalışanıyım ve burada işletmenin yemek salonunda sürekli öğle yemeği yiyorum, lezzetli yemekler lezzetli bir şekilde hazırlıyorlar, aşçıların yemek uzmanlığının neredeyse hiç tekrarlanmadığını hemen görebiliyorum
Eski bir çalışan olarak bunu söyleyeceğim. Yemek yemek gibidir ama samaletin kanadı gibidir. İşletmenin çalışanları için bile. Örneğin, MANTAR ÇORBASI GİBİ (dada gibi..neden orada bir patates, su ve mantar çorbası yüzdüğü ve orada mantar olmadığı için), bu yüzden mantar çorbası, patates püresi ve bir parça uylukta kızartılmış patates, havuçlu ve mayonezli bir çorba kaşığı salata ve ekşi krema çayı size 15 r'ye mal oluyor. Ve periyodik olarak, bu ALTIN menüyü yeterince sıktığınızda, işinizin üzüntüsüyle size bir tuvalet sağlanıyor, uzun süre şekerlemeyeceksiniz. Peki, ekşi kremanın lezzetli çörekleri var ya da haşhaş tohumu ile pahalı değiller. Ama onları saat 13.00'de satın almadıysan, o zaman saat 17.00'ye kadar satın almayacaksın çünkü onları çok çabuk söküyorlar. Yemek odasına çok az şey getiriyorlar. Personel normal görünüyor ama ara sıra beyaz genç bayan her zaman orada değil, sigara içiyor, sikişiyor, uyuyor.
Salatalar ve pirzolalar lezzetli bir seçim değildir, ancak hamurdaki sosislerin bir yerlerde kaybolması üzücü, ancak genel olarak çok fazla yiyemeyebilirsiniz...
Cihazlar tek kullanımlık, plastiktir. Bir pasta çatalla pirzolayı çıkarmak gerçekçi değil (bıçak görmedim) Ama yemeğe gelince her şeyi çok beğendim. Taze ve lezzetli !
Kesim atölyesinin çalışma programı, kesim aşınma ve yıpranma için çalışıyor, insanlar bazen sabah 4'te işten gelip tekrar işe, sonra ambulansa, baskıya vb. geliyorlar, iş güvenliği nerede?????
Orijinalini göster
10
2
Artsem
30. seviye şehir uzmanı
11 Temmuz 2020
Şimdi orada nasıl olduğunu bilmiyorum ama 2 yıl önce bu yemek odasında normal çatal bıçak takımı yerine tek kullanımlık (plastik), tek kullanımlık bir çatalla et çok uygun değildi