Alışılmadık bir yemek servisi ve etkileyici bir şarap seçkisi ile harika, çok atmosferik, özgün bir yer.
Yemekler çok lezzetlidir, bazen gerçekten şaşırtabilir (bazen daha iyisi için değil)). Yemeklerin servis edilmesi ayrı bir sanat biçimidir: tarih, ateş ve duman - hayal kırıklığına uğramayacaksınız.
Hem iki kişilik hem de şirket için masalar var. Önceden rezervasyon yaptırmak daha iyidir.
Sadece bir eksi var - özellikle sıradan mağazalarda bulunmayan yeni bir şarabı yakmaya gelmediyseniz, çok pahalıya mal oluyor.
Garsona ayrı bir saygı - dövmeli ve sakallı genç bir adam, üzgünüm, adını hatırlamıyorum. Son derece karizmatik, yetkin, kibar ve sadece hoş!
Ziyaretten çok keyif aldık, kesinlikle bir kereden fazla ziyaret edeceğiz.
Kurum kavramı sadece en üst düzeydedir.
Şarap tadımı, özellikle kendiniz yaptığınızda aklınıza gelebilecek en iyi şeydir.
Atmosfer romantik, dana bifteği ağzımda eridi.
Personeli ayrı ayrı not etmek istiyorum - genç adam garson işine aşık, merak uyandırıyor, tutkuyla konuşuyor, şarap çeşitlerini biliyor, tek kelimeyle kalışından hala etkileniyor.
Beklentiler karşılanmadı. Şehrin yüzünden iyinin kaybolması çok yazık. Meraklı Igor Obraztsov, sanatçı Pavel Shappo, sommelier Alexei Mikhalchik ve Alexei Belikov'un dinlenmek için otantik bir buluşma yeri yaratma konusundaki eşsiz fikri unutulmaya yüz tuttu. Sıradışı iç mekan ve büyüleyici keman sesleri, lezzetli yemeklerin ve şarapların ilginç sunumu bile personelin dikkatsiz tavrının yerini alamaz. Müzik yüzünden kelimeler duyulmadığında koridorda önceden rezervasyon yaptıran konukları aydınlatmasız bir masaya, müzisyenlerin yanına oturtmak için kimin aklına geldiğini hala anlayamıyorum. Tamam, eğer tesadüfen gelselerdi! Ancak doğum günü için rezervasyon yapıldı ve yönetici Vladimir ile görüşmede avans yapma arzusu vardı. Tamam, biz geldiğimizde güzel masa lambalı boş masalar olmazdı, ama onlar vardı! Doğum günü kızını yan sandalyeye oturtmak kötü bir fikirdir! Beklemediğimiz kanaatine varıldı! Sihirli kutu da yoktu. Doğum günü kızına mumlu bir parça kek ve garson kızdan birkaç iyi dilek şeklinde iltifat oldu. Daha uzun süre kalma arzusu gitti ve onunla birlikte erken ayrıldık, tadımcılar sürekli yanınızdan kadeh şarapla geçip arkalarından fotoğraf çekimleri yaparken oturmak rahatsız ediciydi. Bence yönetimin ve ekibin üzerinde çalışacak çok işi var, aksi takdirde çok yakında harika bir kurum standart bir bara dönüşebilir.