Mutfağa karşı iddialar. Özellikle - rulolara. Bu bir çeşit sur. İki ay önce bakmaya geldim, dehşete düştüm ve ayrıldım. Stajyerin ne yaptığını düşündüm, tamam. Bugün uğradım - daha da kötüleşti. Neden 8 parça için 9r verdim - net değil. Cidden, çalışanlara bir tür ana sınıf satın alın veya video eğitimlerini izlemenizi sağlayın. Bunu şekillendiren kişi temel olanı bile bilmiyor - salatalığın tohumunun kesilmesi gerekiyor. Salatalığın dörtte birini büküyorlar "ve böylece gider"» Görünüşe göre her şey çok kötü, hepsi farklı şekil ve boyutlarda. Tadı da etkilenmedi
3 ay sonra ek.
Eksileri:
- Tuvalet yok.
- Yemek pişirme ve et için büyük kuyruklar
- Pizzayı çok sınırlı bir süre yapıyorlar. 12'den 21'e kadar.
- Her zaman en sevdiğim sezar rulolarım yoktur.
- Zayıf bir şarap seçkisi (ancak bu tüm ağda)
-
Artıları:
- Fırıncılara ayrı saygı. Her standarda göre şık pişirme. Çörekler, bagetler sadece muhteşem, en muhteşem. Hamur mükemmel bir şekilde yoğrulur.
- Geniş otopark