Половина пирога (30 см) из пресного тонкого вытяжного слоёного теста — фило, который начиняют картошкой с жареным луком и грибами, приправляют солью и перцем
450 ₽500 g
Бурек с сыром и ветчиной
Половина тридцатисантиметрового пирога из пресного, очень тонкого вытяжного слоёного теста (фило), который начиняют мягким сливочным сыром и ветчиной из свиного окорока (15 см)
500 ₽500 g
Куриное филе в панировке Караджорджева шницла
630 ₽550 g
Чевапчичи
Шесть жареных колбасок из cвинoго и говяжьего фарша. Подаются с печёным картофелем, печёной паприкой, маринованным красным луком и пикантным соусом Урнабез из творожного сыра, острого перца, чеснока. Блюдо сервируется белым хлебом собственного произв
Artılardan: 1. ve en önemlisi, son derece lezzetli ve prezentabl! 2. Servis ve personel birinci sınıf! En iyi restoranlarda olduğu gibi. 3. İç mekan çok hoş ve iç açıcı! 4. Yemeklerin servis edilmesi zirvede! 5. Fiyatlar! Fiyatlar yemekleri için çok hoş!
Eksilerden: 1. Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri rezervasyon yaptırmanız gerekir. Aksi takdirde yakalanamazsınız (ve bu neden anlaşılabilir!). 2. Çok az koltuk var ama umarım bu gelecekte düzeltilecektir
Sonuç olarak: Bu belki de bölgedeki en iyi restorandır! Sadece onu ziyaret edin ve pişman olmayacaksınız! Hayır olmasına rağmen gitmeyin, hatta hafta içi rezervasyon yaptırmanız gerekecek... ❤️
Kocamla mahallemizde yeni bir yerde öğle yemeği yemek için uğradık - Sırp avlusu. İçinde çok rahat ve delicesine lezzetli olan güzel küçük restoran (doldurulmuş tavuk şnitzeli sadece bir bombadır)) Hoş bir atmosfer, kibar garsonlar, şüphesiz bu kurumun bir artısı olan küçük bir menü) Çok teşekkür ederim, kesinlikle tekrar döneceğiz!)
Küçük menü ama çok beğendim. Her şey gerçekten şaşırtıcı derecede lezzetli. Personelden ayrı ayrı bahsetmeye değer: herkes yürekten yapıyor, bu da tam bir şok olduğu ortaya çıktı. Kesinlikle tavsiye ederim. Az masa olduğuna bakmayın, deneyin.
Uyarı - ulusal içeceklere dikkat edin. Sonra gitmek zor. )))))
Not: morse çok tatlıydı. ) Bu tek dezavantajdır.