• Boyutları oldukça büyük olan pelmeni, şekliyle İtalyan mutfağının göz bebeği ravioliye de göz kırpıyor.
  • Pelmeni (Russian: пельмени — plural, pronounced [pʲɪlʲˈmʲenʲɪ]; pelmen, Russian: пельмень—singular, pronounced [pʲɪlʲˈmʲenʲ]...
  • Bring a large pot of lightly salted water to a simmer and drop small batches of frozen pelmeni into simmering water.
  • The adaptability of Pelmeni fillings and the straightforwardness of preparation make them the #1 for those searching for a comforting and superb devouring...
  • Bring a large pot of lightly salted water to a simmer and drop small batches of frozen pelmeni into simmering water.
  • It seems most likely that dishes similar to pelmeni came to Russia from different places in different centuries: from the Crimean Tatars, from Dagestan, from Central...
  • Tatlı ve tuzlu olarak ikiye ayrılan pelmeni, tatlı olarak sunulacaksa meyveli sos ve şekerle birlikte hazırlanır.
  • İtalyanlar'da ravioli, Uzakdoğu mutfağında gyozo olan farklı mantı tarifi Rus'lar da ise Pelmeni olarak adlandırılmış.
  • Pişen pelmeni’yi delikli bir kepçe ile süzün ve üzerine tereyağı veya ekşi krema ekleyerek servis yapın.