• Similar to a stromboli, which is made out of dough rolled into a spiral to create a cylindrical shape, a calzone is a versatile vehicle for a wide range of ingredients.
  • How do I prevent my calzones from getting soggy? Preheat your baking sheet or pizza stone and cut small slits in the calzone to allow steam to escape.
  • İtalyanların lahmacunumuzu pizza, pidemizi de calzone olarak yorumladığını düşünürsek, mutfak kültürlerimiz birbirine bir parça benziyor diyebiliriz.
  • İçindekiler tablosunu değiştir. Calzone. 40 dil. ... Bir tabakta ikiye kesilmiş bir calzone. Calzone (İtalyanca: pantolon), İtalyan mutfağından pizzanın kapalı halidir.
  • Use remaining dough to make 3 more calzones (or refrigerate and use dough within 2 days). Cut 3 slits into the top of each calzone to allow steam to escape.
  • Calzone Burger, lezzet tutkunları için eşsiz bir burger deneyimi sunuyor. ... Siz de farklı bir burger deneyimi istiyorsanız, Calzone Burger'i deneyin!
  • tam olarak italyan pidesi .. nasil ki bir turk "pide yedim" deyince neli oldugunu anlayamaz sadece "kiymali galiba?" diyebilirsek, calzone da boyledir, bin cesidi vardir...
  • 30 dakika
    4 kişilik
  • Perfect Homemade Cheesy Calzones (2 Methods).
    3 milyon görüntüleme
    Yayınlandı27 Oca 2021
  • Below, we’ll dive into the wonderful world of calzones, with recipes and tips on how to make a calzone from scratch — or mostly from scratch — coming right up.