• 3 saat
    5 kişilik
  • Nefis ve yöresel bir Uygur yemeği olan nefis mi nefis, oldukça meşhur ve doyurucu Lağman (Legman) tarifi ile karşınızdayız.
  • ÖzTürkçede L ile başlayan kelimelerin olmaması nedeniyle "lagman" kelimesinin en büyük ihtimalle Çince lamian'den türemek üzere yabancı kökenli bir alıntı kelime...
  • Lagman. Some people call it Uzbek, others Uighar, others say it might have Dungan origin.
    5 bin görüntüleme
    Yayınlandı13 Tem 2015
  • lagman bir ozbek yemegidir. tarifi icin bakiniz, buhara usulü lagman. malzemeler. un.
  • One of the favorite dishes of my childhood is fried lagman or in Uzbek “kovurma lagman”.
  • 45Dk Hazırlama Ve 1Sa Pişirme Süresiyle Toplam 1 Saat 45 Dakikada Lagman Nasıl Yapılır Tarifimizde Görün.
  • Lagman, Orta Asya mutfağının lezzetli bir örneğidir ve erişte, et ve sebzelerin muazzam bir uyumunu sunar. Bu yemek, Çin mutfağında lātiáozi olarak da bilinir.
  • Onlara göre Lagman Özbekçe, tarifi sos için bileşenlerin bileşim içinde farklıdır. ... Böylece aynı anda iyileşmek için korkmamak lagman bir sürü yiyebilirsiniz.
  • Lagman ya da lağmen başta Uygur, Özbek, Kazak ve Kırgız mutfaklarının en meşhur yemeklerinden biridir.