• 35 dakika
    3 kişilik
  • Türkiye'de Musakka ve pilav. ... Kabaklı (kabak musakka), havuçlu (havuç musakka) ve patatesli (patates musakka) çeşitleri de vardır.
  • Patlıcan musakka için ilk olarak, patlıcanların uç kısımlarını kesip, kabuklarını alacalı bir şekilde soyun.
  • İşte, Türk mutfağını zenginleştiren çeşitleriyle, mutlaka denemeniz gereken 7 farklı musakka tarifi
  • 2 Osmanlı Mutfağındaki Musakka Çeşitleri. Osmanlı Mutfağındaki Musakka Çeşitleri alt bölümünü aç/kapa. 2.1 Mükemmel ve Mufassal Aş Ustası. 3 Kaynakça.
  • Patlıcan Musakka Malzemeleri 3 adet orta boy kemer patlıcan – alacalı soyulup verev doğranmış Ayçiçeği yağ – kızartmak için Zeytinyağı 1 adet kuru soğan 300...
  • İşte patlıcanlı poğaça yazısını yazdığım gün akşam musakka yiyeceğimizi de burnuma kızarmış patlıcan kokusu gelmeye başladığı an böyle anlamış oldum...
  • Patlıcan Musakka Yapılışı : 2 adet patlıcanı alacalı doğrayıp, 1 cm kalınlığında halkalar şeklinde kesin.
  • Sizce musakka en güzel nasıl olur? Bizim musakkamız mı onların musakkası mı, tercihinizi yorumlarda bizimle paylaşır mısınız?