• Beşbarmak. Çoğunlukla at etinden ve bazen koyun etinden, hatta Hazar Denizi kıyısında modern bir tarif olarak mersin balığından yapılır.
  • On special occasions, the guest of honor, the eldest male, or the youngest male, receives the bash, the head of the animal, and cuts pieces from it to distribute...
    Bulunamadı: beşbarmak
  • Beşbarmak ” zaman içerisinde değişikliğe uğramış bir yemek. Günümüzde hızlandırılmış versiyonlarını Orta Asya’da bulabilirsiniz.
  • 2 saat 15 dakika
    9 kişilik
  • This is going to be the most thorough Beshbarmak recipe currently on the internet. Don't let all the photos scare you though. The recipe itself is quite simple.
    Bulunamadı: beşbarmak
  • Bu sayfanın açıklaması webmaster tarafindan gizlenmiştir.
  • Beşbarmak veya besbarmak, Türk dilinden çevrilmiş, Kazak mutfağının çok doyurucu ve popüler bir yemeğidir, bu yemeğin adı "beş parmak" anlamına gelir.
  • 20 dakika içinde pişirmeden önce defne yaprağı ve karabiber ekleyin, gerekirse tuz ekleyin. Beşbarmak eti için toplam pişirme süresi 2-2, 5 saat olmalıdır.