• Beşbarmak. Çoğunlukla at etinden ve bazen koyun etinden, hatta Hazar Denizi kıyısında modern bir tarif olarak mersin balığından yapılır.
  • The serving of beshbarmak is steeped in ritual. If an animal, such as a sheep, was slaughtered in a guest's honor, then the host serves ustukan, different cuts...
    Bulunamadı: beşbarmak
  • 2 saat 15 dakika
    9 kişilik
  • Beşbarmak ” zaman içerisinde değişikliğe uğramış bir yemek. Günümüzde hızlandırılmış versiyonlarını Orta Asya’da bulabilirsiniz.
  • 20 dakika içinde pişirmeden önce defne yaprağı ve karabiber ekleyin, gerekirse tuz ekleyin. Beşbarmak eti için toplam pişirme süresi 2-2, 5 saat olmalıdır.
  • This is going to be the most thorough Beshbarmak recipe currently on the internet. Don't let all the photos scare you though. The recipe itself is quite simple.
    Bulunamadı: beşbarmak
  • Beşbarmak, göçebelerin (Kazaklar, Başkurtlar, Tatarlar) ulusal bir yemeğidir. Kazakçada "beş" beş, "barmak" ise çeviride beş anlamına gelen bir parmaktır.
  • Bu sayfanın açıklaması webmaster tarafindan gizlenmiştir.