• Bu yazımızda biftek nedir, hangi hayvanın eti biftek olarak adlandırılır, nasıl çeşnilendirilir, nasıl pişirilir ve dünyadan biftek tariflerini sizlerle paylaşacağız.
  • ABD'de steakhouse adı verilen lokantalar tamamen biftek üzerinde ihtisaslaşmışlardır. ABD'de biftek genellikle 2–3 cm kalınlığında hazırlanır.
  • İşte, evde lezzetli mi lezzetli biftek pişirme yöntemleri ve dikkat etmeniz gereken tüm püf noktalar: Biftek Nasıl Pişirilir?
  • 1 saat
    3 kişilik
  • Biftek, başta antrikot ve bonfile olmak üzere dananın kontrnuar, kontrfile, sokum ve yumurta bölümlerinden elde edilir.
  • Yumuşak biftek nasıl pişirilir, pek çok kişi yumuşak bir biftek pişirmek için kısık ateşte eti pişirmeyi deneyebilir. Ancak bu şekilde bifteğin suyu daha doğr.
  • 15 dakika
    2 kişilik
  • Yumuşak Biftek Nasıl Pişirilir I Et pşirmenin Püf Noktaları I Rinderbraten mariniert.
  • Büyük parça etten dilimler kesmek, bu dilimleri gereksiz damar, sinir ve fazla yağlardan arındırmak için, sivri uçlu keskin biftek bıçağı kullanılır.