• Strudel (/ˈstruːdəl/ STROO-dəl, German: [ˈʃtʁuːdl] ) is a type of layered pastry with a filling that is usually sweet, but savoury fillings are also common.
  • Ispanaklı, vişneli, portakallı, gibi pek çok çeşidi olan strudel tarifinin en meşhur olanı elmalısı. Tatlının kat kat açılan hamuru ağızda dağılıyor.
  • der strudel : alm. girdap. yemege verilen adin da bana kalsa girdapla alakasi görsel olarak mevcut. kat kat strudel hamurunun icine birseyler doldurulur, hamur...
  • 1 saat 35 dakika
    7 kişilik
  • Ponçik tarzında içinde elmaların leziz tadını vermiş olduğu bir tarif olan Strudel elmalı tatlı sevenler için oldukça uygun ve farklı bir seçenek olarak sunuyoruz.
  • STRUDEL TARİFİ, NASIL YAPILIR? için tıklayın. Geleneksel, Sütlü ve Diyet Tatlı Tarifleri, Ukrayna Yemekleri hakkında en sağlıklı yemek tariflerine ulaşın ve yeni...
  • 2 saat 20 dakika
    10 - 12 kişilik
  • Elmalı Strudel Malzemeleri 5 yaprak baklava yufkası 1-2 yemek kaşığı tereyağı – eritilmiş 3 adet elma Yarım su bardağı galeta unu 1 yemek kaşığı tereyağı 5...
  • 30Dk Hazırlama Ve 50Dk Pişirme Süresiyle Toplam 1 Saat 20 Dakikada Strudel Nasıl Yapılır Tarifimizde Görün.