• Gnocchi, marketlerde hazır olarak satın alıp evde dilediğiniz sosla pişirebileceğiniz bir yemek ama kendisini baştan sona ev yapımı hazırlamak da mümkün.
  • Hamurunda bolca haşlanmış patatesin bulunduğu bir makarna olan gnocchi'yi (niyokki makarna) evde yapmak bu tarifle çok kolay.
  • Gnocchi, bir diğer adıyla niyokki, İtalyan mutfağından dünyaya yayılan bir yemek çeşididir. Ana malzemeleri patates, irmik, buğday unu, yumurta ve mısır unudur.
  • En kolay Gnocchi tarifi. Son zamanların en popüler İtalyan yemeklerinden biri olan Gnocchi’nin nasıl yapıldığını merak ediyor musunuz?
  • Commercial gnocchi are often sold under modified atmospheric packaging and may achieve a shelf life of two weeks or more under refrigeration.[22][23]...
  • Gnocchi modelleri ile aradığın yeni sezon ürünleri sevdiğin markalarla Trendyol'da. Gnocchi çeşitlerini indirimli fiyatlarla almak için tıkla.
  • Repeat until done with the rest of the gnocchi. Drain the cold gnocchi, then drizzle with olive oil and refrigerate covered until you are ready to eat.
  • ...şeysi.italya denince aklına gelen şey ne sorusunu size yönelten bir italyana cevap olarak gnocchi demek isterken italyan kişinin bunu finocchi olarak algılaması...
  • Gnocchi tarifi vermeden önce bu İtalya mutfağından çıkıp sofralarımıza konuk olacak yemeğin nasıl telaffuz edildiğini sizlerle paylaşmak istiyorum.
  • Plus, if you start with store-bought gnocchi (which we wholeheartedly endorse), they’re the ideal foundation for an easy weeknight meal.