• Osso buco ya da diğer adıyla dana incik, en güzel tarifiyle karşınızda! Bu lezzete bayılacaksınız. Şimdiden ellerinize sağlık.
  • The sauce for Osso Buco is a bit lighter in colour than other slow cooked Italian goodness, like Ragu, because it’s made with white wine rather than red wine.
  • The key to a great Osso Buco is the quality of the ingredients. It’s important to use high-quality veal shanks and fresh, flavorful vegetables. ... Ossobuco.
  • Ossobuco or osso buco is Italian for 'bone with a hole' (osso: 'bone', buco: 'hole'), a reference to the marrow hole at the center of the cross-cut veal shank.
  • Ossobuco or osso buco is a specialty of Lombard cuisine of cross-cut veal shanks braised with vegetables, white wine and broth.
  • 20Dk Hazırlama Ve 3Sa Pişirme Süresiyle Toplam 3 Saat 20 Dakikada Osso Buco Nasıl Yapılır Tarifimizde Görün.
  • ossobuco veya osso buco, sebzeler, beyaz şarap ve et suyu ile pişirilmiş çapraz kesilmiş dana inciklerin lombard mutfağının bir özelliğidir...
  • İtalyan Mutfağından Osso Buco. OSSO BUCO. Malzemeler (4 kişilik): 3 cm. kalınlıkta kesilmiş 4-5 parça dana incik.
  • 3 saat
    3 kişilik
  • İtalyan mutfağının en sevilen yemeklerinden biri olan osso buco (Osobuko) MasterChef Türkiye'nin 81. bölümünde yapılan yemekler arasındaydı.