• Our favourite is the ‘paella mixta’ (mixed paella) which is the best of both worlds as it includes a combination of meat and seafood.
  • Paella’nın ortaya çıkışında iki İspanyol kültürünün, Arapların ve Romalıların arasındaki mükemmel bir birliğin olduğu söyleniyor.
  • Paella ismi Valensiyaca veya katalanca dilinde bir çeşit tava manasına geliyormuş. Paella hafta sonu veya önemli aile eğlencelerin de yapılırmış.
  • The exact ingredients used in paella have long been a matter of dispute, but everyone agrees that each paella should have a subtle saffron flavor.
  • Bu makalede size paella yapmanın iki lezzetli yolunu anlatacağız ki siz de en ikonik İspanyol tariflerinden birinin tadını çıkarabilin.
  • When we lived in Spain for 18 months, we consumed our fair share of paella in restaurants. Most of the paella we ordered were less than memorable.
  • It typically consists of rice, saffron, and a variety of meats and vegetables, and is often cooked over an open flame or on a special paella burner.
  • In many Spanish villages, especially in coastal areas, they use a giant paellera to cook a paella on festival days which is big enough to feed everybody.
  • İngilizceden çevrilmiştir-Paella, aslen Valencia'dan gelen bir İspanyol pirinç yemeğidir. Paella, İspanyol mutfağının en tanınmış yemeklerinden biridir.