• Chateaubriand (sometimes called chateaubriand ménage à trois) is a sexual escapade that traditionally consists of a large filet of man-meat sandwiched between...
  • Etin kesimine adını verirken, Escoffier sadece Vicomte François-René de Chateaubriand'ın kendi adını taşıyan sosun mucidi olarak bahseder.
  • Once encountered Chateaubriand is unforgettable, and the Memoirs deserve much wider literary and historical recognition.
  • Genç Victor Hugo ise bir deftere “Chateaubriand Olmak ve Olmamak” isimli bir yazı yazmıştı. Düşmanları dahi yazarın etkisini reddedemedi.
  • 549K Followers, 3,460 Following, 3,628 Posts - Bruno Chateaubriand (@brunochateaubriand) on Instagram: "👬 @diogo_bocca ❤️ Colunista...
  • Izgara üzerinde kızartılan bu et az pişmiş haliyle oldukça lezzetlidir. Peki Chateaubriand (Şatobiryan) nasıl yapılır? Tüm gerekli malzemeler ve yapılış aşamaları...
  • Chateaubriand narrates the scene: Session of 22 June 1815 in the Chamber of Peers. (excerpts from Chateaubriand's Mémoires d'outre-tombe , 1846).
  • Ask them for “a two-pound chateaubriand roast” and what you’ll receive is a nicely trimmed roast usually tied with butcher twine.
  • Fransız mutfağının en ünlü yemeklerinden olan Chateaubriand hakkında araştırmalar başladı. İşte Chateaubriand tarifi ve malzemeleri...
  • In the twenty-sixth book of his Mémoires d'outre-tombe, Chateaubriand recounts his 1821 arrival at the French embassy in Berlin.