- medium.com the-cookbook-for-all/doner-kebab-a-…The father of Shawerma as people call him in Germany, was the first person who introduced the doner kebab as fast food.Bulunamadı: döner
- en.wikipedia.org Doner kebabThe döner kebap as it was first served in Berlin contained only meat, onions and a bit of salad.[53] Over time, it developed into a dish with abundant salad...
- ru.us.edu.vn en/Doner_kebabDoner kebab ( UK: /ˈdɒnərkɪˈbæb/ , US: /ˈdoʊnərkɪˈbɑːb/ ; Turkish: döner or döner kebap , pronounced [dœˈnæɾkeˈbɑp] ), also spelled as döner kebab , is a dish of...
- turkishfoodie.com doner-kebab/Discover the mouthwatering world of Döner Kebab, a beloved Turkish dish made from seasoned veal leg meat slices, cooked to perfection on a vertical rotisserie.
- tripadvisor.com.tr İstanbul İstanbul Restoranlarıİstanbul, Türkiye Bölgesindeki En İyi Döner Kebap: En iyi Döner Kebap hakkındaki 53.616 Tripadvisor gezgin yorumunu bulun ve fiyata, konuma vb...
- yemeksepeti.com Istanbul Beyaz Saray Döner & KebapKözlenmiş patlıcan, yoğurt, bonfile şiş, közlenmiş biber. 0. Altı Ezmeli Kebap (Kuzu Şişten). 360 TL400 TL. Közlenmiş domates, tereyağı. 0.
- eksisozluk.com doner-kebap--1236722artık güzel döner yapan hiç bir yer ''döner kebap'' diye yazmıyor, kabul. bu bir nevi türkçe romantizmi, eski fotoğraflarda ve anılarda kalan. döner yapan bir...
- turkish-media.com yemektarifleri/tarifler/…En iyi döner dana budunun tranş kısmından yapılır. Koyun ya da kuzunun kol ve but kısmı da kullanılır. Önemli olan etin yaprak inceliğinde kesilmesidir.
- takvim.com.tr Yaşam GalerileriDöner kebap incelik ve sabır isteyen özel bir İstanbul lezzetidir. 1850'li yıllarda İstanbul'da döner kebap yapan dükkanların fotoğraflarını görmekte ancak 19.
- turkiyeturizmansiklopedisi.com doner-kebapBöylece döner kebap için kullanılacak etler yumuşak ve gevrek bir hale gelmekte, dolayısıyla döner kebaba lezzet ve aroma kazandırılmaktadır.
Döner
Genel bilgiler
İçyağı ve yöresel baharatlarla iyice terbiyelenmiş ve dövülmüş et parçalarının, bir şişin üzerine geçirilerek, dik bir şekilde asıldıkları odun ateşi karşısında pişirildiği, Türk mutfağına özgü bir yemek.
Vikipedi