Fajita is a Tex–Mex, Texan–Mexican American or Tejano, diminutive term for little strips of meat cut from the beef skirt, the most common cut used to make fajitas...
Hem tavuk hem etle yapılan fajita oldukça seviliyor. Evde yumuşacık et fajita nasıl yapılır merak ediyorsanız bu fajita tarifine bir şans vermelisiniz.
Afiyet olsun. Tavuk Fajita Tarifinin Püf Noktaları Nelerdir? ... Baharat olarak fajita baharatı kullanırsanız fajitanız daha da lezzetli hale gelecektir.
Fajita et nasıl pişirilir? Tavaya etleri sosuyla birlikte boşaltılır. Etlerin her yeri kahverengi olana kadar pişirilir ve pişen etler bir kenara alınır.
Yani eğer Fajita yeme umuduyla Meksikaya giderseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. ... İlk Fajita ise 1973 yılında Houston'da Ninfa's adlı bir restoranda denenmiş.
Fajita, genellikle tavuk, sığır eti veya karidesten yapılan, tortillaya sarılmış ve genellikle soğan, biber ve diğer sebzelerle servis edilen bir Meksika yemeğidir.