Paella, İspanyol mutfağına ait, pirinç ve çeşitli deniz ürünleri, tavuk veya tavşan eti, sebzeler ve baharatların kullanıldığı lezzetli bir pilav yemeğidir.
Burada, en zengin malzemeyi bir araya getiren ve genelde de en tipik olarak bilinen “karışık Paelya” “Paëlla Mixta” veya “Paëlla completa” tarifini veriyoruz.
This dish is particularly popular during the summertime. Paella Mixta, which contains meat and seafood, is a combination of Paella Marisco and Paella de Marisco.
İspanya mutfağının benzersiz tadlarını yeniden gündeme getiren yarışmacılar paella tarifi ile ilgili araştırmalarını arttırdı. Peki paella nasıl yapılır?
Paella İçin Malzemeler. 12 parça tavuk eti (tavuk kuşbaşı, kanat veya budun uc kısmı). 6 adet jumbo karides. ... 3 çorba kaşığı zeytinyağı. Paella Tarifi.
Deniz mahsüllerinden, çiftlik hayvanlarından ve sebzelerden bir araya getirilebilen paella için fırın kullanımı gerekmektedir. Peki, paella nasıl yapılır?
In many Spanish villages, especially in coastal areas, they use a giant paellera to cook a paella on festival days which is big enough to feed everybody.