• Deniz mahsüllerinden, çiftlik hayvanlarından ve sebzelerden bir araya getirilebilen paella için fırın kullanımı gerekmektedir. Peki, paella nasıl yapılır?
  • Paella Nasıl Yapılır? | Paella Malzemeleri Neler?
  • Seafood Paella is the most popular of the Paellas. Its large quantity of mollusks and crustaceans make it very tasty and full of color.
  • Paella Tavası ve Pirinci. Paellera (paeyera) adı verilen düz tabanlı ve yuvarlak olan Paella tavasının büyüklüğü değişebilir ancak yüksekliği değişmeyen bir tavadır.
  • Paella ismi Valensiyaca veya katalanca dilinde bir çeşit tava manasına geliyormuş. Paella hafta sonu veya önemli aile eğlencelerin de yapılırmış.
  • When we lived in Spain for 18 months, we consumed our fair share of paella in restaurants. Most of the paella we ordered were less than memorable.
  • It typically consists of rice, saffron, and a variety of meats and vegetables, and is often cooked over an open flame or on a special paella burner.
  • The exact ingredients used in paella have long been a matter of dispute, but everyone agrees that each paella should have a subtle saffron flavor.
  • Indeed, it is hard to find one that does not have this delicious dish or its tapas version on its weekly menu. paellas en Málaga.