250 gr dana antrikot, 3 adet dolmalık biber, 2 adet kırmızı (kapya)biber, acı kırmızı biber, tuz, kekik, pul biber, karabiber, kimyon, turşu salatalık, marul, tereyağı. Öncelikli olarak etlerimizi ve biberlerimi julyen doğrayalım. Tavada tereyağımızı eritelim ve etimizi tava alalım. Daha fazla oku 250 gr dana antrikot, 3 adet dolmalık biber, 2 adet kırmızı (kapya)biber, acı kırmızı biber, tuz, kekik, pul biber, karabiber, kimyon, turşu salatalık, marul, tereyağı. Öncelikli olarak etlerimizi ve biberlerimi julyen doğrayalım. Tavada tereyağımızı eritelim ve etimizi tava alalım. Etler suyunu salıp çekene kavuralım ve julyen doğradığımız biberleri ekleyelim. Etle beraber soteleyelim. Acı kırmızı biberi ince ince doğrayıp baharatlarla birlikte ekleyelim yemeğimiz hazır. Lavaşa sardığımızda öncelikli olarak biberlerle sotelediğimiz etimiz koyalım, üstüne marulumuzu ve dilim kestiğimiz turşu salatalıkları koyalım ve saralım afiyet olsun. Gizle