• *Fondü(Fondue) hakkında sizin de ekleyeceğiniz bilgiler ya da nerede yenebileceğine dair görüşleriniz varsa lütfen yorum kısmına yazarak bu yazıya katkıda bulunun.
  • Fondue (. UK: /ˈfɒnd(j)uː/, US: /fɒnˈd(j)uː/, French: [fɔdy]) is a Swiss melted cheese and wine dish served in a communal pot (caquelon or fondue pot) over a portable stove...
  • Geridona yerleştirilmiş takımlar ve ?fondue? malzemeleri misafir masasına götürülür. Misafirler ?fondue? takımlarını kullanarak yemeği yerler. ?
  • Meat fondue, also known as Fondue Chinoise, or Chinese fondue, is Switzerland’s classic Christmas and New Year’s meal.
  • Fondü tenceresinde eritilen peynir, uzun saplı çatallara ekmek batırılarak yenir. Fondü; İsviçre, Fransa ve İtalya'ya özgü eritilmiş peynirle yapılan bir yiyecek.
  • gayrettepe fondue restaurant adı basilico oldu.
  • There are also stories that fondue Chinoise was created because mothers in the 1970s wanted to cook healthier versions of the cholesterol-rich classic.
  • If the fondue gets too thick or cool, reheat gently (without boiling) for 1 minute in the microwave on medium power or set in a pan of barely simmering water.
  • How to make a cheese fondue at home (recipe tutorial) Swiss Food Tour - CHEESE FONDUE and Jumbo Cordon Bleu in Zurich, Switzerland!
    100 bin görüntüleme
    Yayınlandı19 Şub 2022
  • Yağ Fondü. Yağ fondü (fondue Bourguignonne), daha çok et sevenlerin tercihi olan bir fondü çeşididir. Küçük et parçaları, kızgın yağın içine batırılarak pişirilir.