- tr.wikipedia.org RacletteRaclette ya da Raklet, İsviçre ve Fransa'ya özgü bir peynir türü ve bu peynirin ısıtılarak, eriyen kısmını kazımak suretiyle yapılan yemek.
- melisfontana.medium.com raclette-tarifi-peynir-…Ancak evlerde raclette yaparken kullanılan ızgara aşağıdaki gibi. Ancak bu ızgara mevcut değilse normal ızgara kullanabilir ve peyniri tavada eritebilirsiniz.
- aol.com lifestyle/raclette-cheese-experts-explain…When I bit into the sandwich, I was blown away by the savory, nutty flavor (and pungent smell) of the raclette. I was immediately a new convert.
- lezzet.com.tr lezzetten-haberler/raclette-peyniri…İşte, eriyen peynir olarak da bilinen raclette peyniri hakkında merak edilenler ... Raclette, yani raklet peyniri, İsviçre ve Fransa'ya özgü bir peynir çeşididir.
- garlicdelight.com raclette/Raclette is a wonderful opportunity to socialize because it forces you to slow down when eating, and raclette dinners can extend over many hours.
- allrecipes.com article/what-is-raclette/At the heart of the raclette ride is the semi-hard mountain cheese that turns molten when tucked under a heating element for a few minutes.
- aussiedlerbote.de en/how-to-make-the-perfect-…We Germans prefer to eat raclette in pans, heated by a raclette oven with an electrically heated stone. It's simple and suitable for large groups, a convivial meal.
- youtube.com watchRaclette is a semi-hard cow's milk Swiss cheese that is usually fashioned into a wheel of about 6 kg (13.2 lbs), although this recipe will only make a 1.5 kg...
- casaricheese.com tr/artisan-cheese/racletteKüçük patates, kornişon turşu, soğan turşusu ve kurutulmuş et ile servis edilir. Patatesleri Raclette’ye batırarak yemek, bir İsviçre geleneğidir.
Raclette
Genel bilgiler
Raclette ya da Raklet, İsviçre ve Fransa'ya özgü bir peynir türü ve bu peynirin ısıtılarak, eriyen kısmını kazımak suretiyle yapılan yemek. Raclette Fransızca sözcük olarak kazımak anlamı taşır.
Vikipedi