Обожжённый лосось с кремом из авокадо — морская форель с авокадо, соком лайма и пикантными специями. Идеальный выбор для начала любого обеда или ужина
1050 ₽140 g
Салат с креветками, вялеными томатами и соусом тоннато
Ищете что-то лёгкое, но сытное? Этот салат – отличный выбор. Нежный соус тоннато с пикантными вялеными томатами, креветки и сыр пармезан – идеальное дополнение к свежим листьям салата и авокадо. Стружка тунца бонито и орех пекан придают салату изыска
1050 ₽180 g
Тунец конфи с овощным соте
Сочетание нежного тунца конфи с овощным соте. Сливочное масло, брокколи, зелёный горошек, спаржа, шпинат, а также изысканные штрихи в виде куриного бульона, водорослей вакаме и кунжутного масла создают гармоничный и неповторимый вкус
1420 ₽230 g
Тирамису с шоколадом
Этот десерт представляет собой гармоничное сочетание вкусов и текстур. В нём сладость шоколада и сливочного крема переплетается с лёгкой горчинкой кофе, а воздушное печенье придаёт блюду нежность. Завершающий штрих — нотки бурбона в креме, создающие
680 ₽150 g
Чизкейк Сан-Себастьян из фисташки с малиной
Чизкейк Сан-Себастьян из фисташки с малиной — это нежный десерт из категории сладких блюд, который мы рекомендуем попробовать всем ценителям оригинальных лакомств. В составе — сыр креметте, яйца, фисташковая паста, сливки, малина и фисташки
Kafe, Renkli mağazanın zemin katında, neredeyse büyük bir parfüm dükkanının ortasında yer almaktadır. Harika çıkıyor - Yeni Yıl arifesinde hoş bir koşuşturma var ve kafenin içinde neredeyse İskandinav sakinliği var. Bir italyan kafesinde hiç saçma değil. İtalya'da bir yemek tarikatı var. Bir İtalyan masaya oturduysa, diğer her şeyin önemi yoktur ve masada koşuşturma olamaz.
Ayrıca Gino'nun şefi Yevgeny Dovzhenko'nun, doğaya olan sevgisini ve anın değerini felsefesiyle ilan eden St. Petersburg'daki "daha sık" restoranlarında çalıştığı ve restoranı ziyaret etmeyi günlük yaşamın bir parçası haline getirmeye ve dinlendirici bir tatil için alan yaratmaya çalıştığı ortaya çıktı.
Dovzhenko, Stockholm'deki Meshlenov restoranı Ekstedt'te de çalıştı, aynı yerde yaşayan ateş kültü hüküm sürüyor ve mutfaklarda elektriğin ortaya çıkmasından önce var olan yemek pişirme yöntemleri araştırılıyor. Bu nedenle, İtalyan Gino'daki "İskandinav ayak izi" tamamen gerçekleşiyor.
İtalyanlardan kusursuz kalitelerini, parlak zevklerini, duygularını ve her kaşıkta hüküm süren neşelerini alan Gino, buna Kuzey hafifliğini, sadeliğini, şeffaflığını ve çevre dostu olma konusundaki İskandinav "değişimini" ekledi.
Sonuç olarak, güzel, küçük ama çeşitli bir "Moskova" menüsü ortaya çıktı, çünkü son yılların en iyi mutfak trendlerine sahip olmasından gurur duyabilir: özgünlük, sadelik, küçük, yerel üreticilerin ürünlerinin mükemmel kalitesi, ustaca pişirme ve servis, "masaya" sipariş vermeyi haklı çıkarıyor.
Gino'daki yemek, ilk atıştırmalıkların ortaya çıkmasından çok önce içimizde "uçup giden" ekmek ve çırpılmış tereyağı şeklinde bir iltifatla başlar.
Sonra mevsimsel menüde düzgün bir şekilde yürüdüm. Meze için hurma ve grana padano ile pişmiş balkabağı, hurma ve ballı hardal soslu burrata aldım. Menüde bu yemekler incirle geliyor ama şimdi trabzon hurması mevsimi, bu yüzden beni hiç rahatsız etmeyen bir ikame olacağı konusunda uyarıldım. Yemeklerin hafif ve parlak olduğu ortaya çıktı.
Kocam, çocukluğumuzda olduğu gibi patates sayılarıyla servis edilen bir meze için tavuk karaciğerinden bir pate aldı.
Sıcakta, kendim için geleneksel ördeği reddettiğim siyah chanterelles ve kereviz risottolu mevsimlik bir kuzu omzum da vardı. Neyse ki yanılmadım. Bu, hafızamdaki kuzunun en ilginç versiyonlarından biriydi. Omuz bana biraz tuzlu geldi ama nötr kereviz risotto bunu telafi etti. Risotto için söğüt ustalıkla doğranır ve sosla birlikte çok lezzetlidir.
Kocam geleneksel olarak sıcak için somon aldı. Burada bu, bize zaten tanıdık gelen patates cipsi ve füme krema sosuyla servis edilen güzel, narin bir parça. Ben bile, balık hayranı olmadan, bu somon balığı için Gino'ya geri dönebilirim. O çok güzel!
Tatlı olarak, teramisu da oldukça ilginç bir versiyonda dondurmalı mevsimlik erikli turtamız vardı.
Parfümlü kokteyller içtik. Üzerine bir koku ve belirli bir melodiye yol açan bir QR kodu basılmış bir leke ile servis edilirler. Dürüst olmak gerekirse, bu fikri tam olarak anlamadım. QR kodunun kokunun sayfasına götürüp hikayesini anlatması benim için daha ilginç olurdu. Bu formda, yerel bir parfüm mağazasıyla harika bir callaboration olurdu.
Genel olarak, Gino'ya güvenle "aslan yürekli yavru kedi" denilebilir, çünkü mütevazı "kafe" adının arkasında, bizim için çok hoş bir keşif haline gelen ve elbette kendine özgü, eşsiz bir mutfak yüzüne sahip olan parlak bir restoran projesinin güçlü potansiyeli gizleniyor.
После шопинга в рив гоше зашла немного попить и поесть. Расположены на первом этаже прямо за рив гошем, не нужно никуда подниматься. Бармен Анастасия отлично приготовила коктейль, а Али посоветовал подходящий к композиции десерт. К коктейлю дают попробовать подходящий аромат, что тоже очень интересно. Всем советую.
Совершенно случайно наткнулась на это заведение в цветном.
Была уже несколько раз, каждый раз немного пустовато. НО здесь приятно и уютно, всегда вкусно и хорошее обслуживание. Хочется возвращаться снова и снова!