Вкусная вьетнамская традиционная еда
Порции огромные, выбор блюд нескончаемый.
Но иногда когда выбираешь несколько раз подряд одно и тоже блюдо, могут приготовить другое, не то, что было в прошлый раз.
Персонал особо по русским не говорит, просто тыкаешь пальцев в нужное блюдо, и готово.
За год посещения заведения, каждую неделю ни разу не отравился.
Не знаю что тут наговаривают, но факт есть факт.
Лучше брать курицу или говядину, потому что со свинины жир они не вырезают, и могут попасться добротные куски жирка.
Супы огромными порциями, бульон насыщенный, да и составляющие не плохие (креветки, кальмары, мидии)
Про выборе мяса дают огромную порцию
(300 грамм мяса, 300 грамм риса, салат, стеклянная лапша, 300мл супа и чай) примерно выходит 350-430 рублей за такое
Мне очень нравится
Рекомендую
Очень понравилось! Большой выбор блюд. Все очень вкусное, порции большие и ими можно хорошо наесться. Вьетнамская кухня тут реализована на ура. Мясо очень хорошо приготовлено, супы которые я брал отлично приготовлены. Рекомендую!
Update 25.12.24
Mayıs 2022. Maryina Korusu'nda saatlerce yürüdükten sonra, sonuç olarak tüm çalışma anlarını kapattıktan sonra, bu zamana kadar biraz bitkin olan iştahımı mümkün olan en kısa sürede doyurmak için mümkün olan en kısa sürede Fo Bo kasesiyle buluşmak için Auchan'ın yemek salonu alanına gidiyorum.
O zamanlar bu görevle fena değil, ancak et suyunda sığır eti ile pirinç eriştesi hazırlamak için sınavdaki seçeneğimi değerlendirmek için neredeyse tüm kriterlerde bir takım eksiklikler vardı.
İki buçuk yıl geçti ve FoMaratonu yeniden başlattıktan sonra, anılarıma göre vasat bir kurumu tekrar ziyaret etmeye karar verdim, bundan önce elbette cari yıl için inceleme süresiyle birlikte genel resim için incelemelere aşina olmaya karar verdim.
İlk olarak, buradaki gezinin kızarmış erişte hazırlamasıyla ilgili büyük sorunlar olduğu anlaşılıyor, çünkü prensip olarak tüm olumsuz yorumlar ona adanmıştır, ancak bu yıl için Fo ile ilgili olarak tam bir düzen vardır, bu yüzden onu kişisel olarak daha yakından incelemenin zamanı gelmiştir.
Gadget'ın pedometresine yapılan önceki ziyarette olduğu gibi, iyi bir 20.000 adım atıyorum ve vücut, Vietnam mutfağının efsanesiyle mümkün olan en kısa sürede bir toplantı düzenlemek isteyerek şimdiden toplanıyor.
Alışveriş merkezinde prensipte çok az şey değişti ve iki ziyaret arasındaki ana fark, girişte zarif bir Noel ağacı ve iç dekorasyonlarda paraşütlerde eğlenceli Noel Babalardır.
Yemek alanında, mobilyaların sonuçlarına göre değişmeden, ancak köşeler asil bir şekilde sallandı! Birincisi, elbette, tüm yemek limanlarında popülerlik kazanan Çin mutfağı eklendi, ikincisi, karşısında aşırı bir ziyarette yemek yediği ilginç bir Hint restoranı kapandı ve gözle görülür değişiklikler olmadan, sipariş tezgahındaki resim halısını kaplayan çok sayıda yeni yemek dışında, haklı olarak sadece bu 'Vietnamlı kadın' sayılabilir. Aslında onlardan önce kesinlikle umurumda değil ve bana gelen Vietnamlı için onun Phở Bò okumasını tatmak istediğimi ilan ediyorum. Sipariş kabul edildi, neler olup bittiğini izlemek ve hafta içi günleri dikkate alarak kafenin popülaritesini hemen not etmek için kendimi konumlandırmaya gidiyorum. Uzun süre izlemek zorunda kalmadım, çünkü kelimenin tam anlamıyla birkaç dakika sonra tepsim beni resimlerle kaplı aynı rafta bekliyordu, aslında hemen et suyu örneğini çıkarmak zorunda kaldım...
Uffff... Güç...
İçine dalmış ve gemisine az miktarda kokulu et suyu yerleştirmiş plastik bir kaşık, bu arada Moskova'daki Pho'nun neredeyse tüm seçeneklerine aşina olan tat tomurcuklarını ziyarete gitti. Böyle bir toplantının sonunda son derece memnunlardı, çünkü bu, prensipte bulunmayan tüm geleneksel kanonlara göre yaratılmış zengin, parlak, otantik bir tattı, ancak onlar (garip ama gerçek) ve kişisel referans tat idealim, Vietnam'ın ulusal mutfak kültürünün taşıyıcısı tarafından güncellenmiş rengarenk bir kaptan bana önerilenlere yakındı.
Bunu yapmak zorunda kaldım, çünkü sos, Lao Gang Ma ve acı biberler aynı tezgahta duruyorlar, burada başlangıç lezzetini anlamak için bunları eklemeden bunu yapmak gerekiyor, ancak numuneyi çıkardıktan sonra, sanki sanatçı resmini fırça darbeleriyle bitiriyormuş gibi, onları keskinlik ve ekşilik standartlarıma göre cesurca dozhny'ye gönderiyorum. Bir limon diliminden filizlenmiş filizler ve taze sıkılmış narenciye suyuyla bitiriyorum, burada Foboshny Banksy'den önce bir dal nane ya da belki rendelenmiş zencefil ya da bugün çok nadir görülen çörekler eksikim, ancak olağanüstü bir şaheser olmadan bile, bu Fo'nun dikkat ve Fomaraton tavsiyesine layık olduğunu güvenle söyleyebiliriz.
Not: Bu makaleyi 9.3 / 10'luk bir değerlendirmeyle özetleyelim, burada yalnızca menüdeki tek bir konumu değerlendirme gerçeğini vurgulamaya değer ve yalnızca diğer ziyaretçilerin geri bildirimleri diğer yemekler hakkında konuşabilir, ancak bunu yalnızca geleneksel tmm biệt'im ve hızlı bir gastronomik buluşma dileğimle tamamlıyorum.